14:00

Strömsbro IF2

Referat: Smedjebackens HC/Ludvika HF - Strömsbro IF2

Gokväll.
Vi förlorar matchen med 5-3 men gör en heroisk insats sett över 60 minuter idag.Naturligtvis finns det saker som vi måste bli bättre på men samtidigt finns det massor av ljusglimtar och bra saker att ta med oss från dom djupa dalaskogarna.Vi åker upp med 9st 04-killar och 7st 03-killar (utespelare) Smedjebacken har 4st 19-åringar (född 2000) 3st 01-Killar.Resten är född 02-03.

Jag tycker matchen börjar ganska bra och vi för matchen tills dom gör sitt 1-0 mål.Det sätter sig i skallen direkt och vi blir lite osäkra och försiktiga.Det sitter i hela perioden som slutar 3-2.Andra steppar vi upp ett hack men är lite för naiva och åker på några riktigt farliga turn overs och andra slutar 1-1.Tredje spelar vi 90% i anfallszon och gör det riktigt bra men idag,ville inte pucken hitta in tyvärr.Personligen tycker jag inte det var speciellt kallt i hallen,men ändå hade pipan frusit för domarna tills det var 2,5 minuter kvar och en linjeman fick fram en signal,om att vi var 6st på isen,fast vi var 4 med en 5e på väg in...

I min värld är alla grabbar vinnare idag och hade regelboken följts hade vi vunnit även på tavlan.
Nya tag och vi ser fram emot en bra träningsvecka.